Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 25 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:17

Advertisement
Advertisement

La sisena edició de ‘La Nit Taronja’ d’Almenara se celebrarà el cap de setmana del 21 al 23 d’abril

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Al llarg d’estos dies es realitzaran diverses activitats culturals com concerts, visites guiades, tallers, teatre, o circ

La sisena edició del Festival Cultural d’Almenara, més conegut com ‘La Nit Taronja’ se celebrarà el cap de setmana del 21 al 23 d’abril. Així doncs, al llarg d’estos dies es realitzaran diverses activitats culturals com concerts, visites guiades, tallers, teatre, o circ.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “un any més estem preparant amb il·lusió aquest cap de setmana on les activitats culturals omplin el nostre municipi en la coneguda com Nit Taronja que al llarg dels anys s’ha consolidat en la nostra oferta cultural i a més s’ha ampliat, passant a celebrar-se en diverses jornades”.

Les activitats començaran el divendres 21 d’abril a les sis de la vesprada en la Plaça del Molí d’Arròs amb l’espectacle de circ al carrer per a públic familiar i juvenil que oferirà BarakaCirc. Posteriorment, a partir de les 20 hores, l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) actuarà en directe en el CMC Paulo Freire.

El dissabte 22 d’abril, a les 16.30 hores a la Biblioteca Pública Joan Fuster es realitzarà el taller per a dissenyar bosses de roba serigrafiades per als llibres, dirigit a tots els públics.

Posteriorment, a les 19 hores, la Sala d’actes del CMC Paulo Freire acollirà l’obra de teatre ‘Don Quijote en los infiernos’ de Carlos Maciá, a càrrec de la companyia Atrote Teatre. L’obra està destinada a tots els públics.

El diumenge 23 d’abril, al matí, es realitzarà la ruta urbana guiada ‘Carrers amb història. Un passeig pel segle XX’. Les persones interessades podran inscriure’s en el correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com o trucant al telèfon 620 55 74 71.

La Nit Taronja conclourà el diumenge a la vesprada, amb el concert de Carola Ortiz, que presentarà el seu tercer àlbum titulat Pecata Beata. Carola Ortiz, estarà en la veu, clarinet i percussió, acompanyada per Sandrine Robiliard amb el violoncel i Bartolomeo Barenghi amb la guitarra.

Advertisement
Advertisement