Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 03:09

Benlloch agraïx la labor del Cos Nacional en el día del seu patró

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 45 segundos

Noticias Relacionadas

Vila-real compta amb una plantilla histórica amb 102 agents i altres 6 policies en pràctiques 

La Policia Nacional de Vila-real ha celebrat hui els actes en honor als Sants Àngels Custodis amb motiu de la festivitat, ja que sòn els seus patrons. L'inspector cap de la comissaria de Vila-real, Pedro Ortín, ha afirmat que d'ells s'espera que siguen "la llum en moments de caos". 

Per la seua part, l'alcalde de Vila-real, José Benlloch que ha presidit els actes, ha destacat el reforç històric de la plantilla de la comissaria de Vila-real, que en aquests moments compta amb un total de 102 agents i altres 6 policies en pràctiques.

L'alcalde ha assegurat que “tenim el més important: un excel·lent contingut, el talent, la vocació, el treball i la dedicació de tots vosaltres, però sabem que també és imprescindible dotar-vos d'unes infraestructures dignes per a facilitar-vos el vostre treball diari, un bon continent”. Així, en relació al projecte de la futura comissaria, l'alcalde explicat que, una vegada completats els tràmits d'inscripció en el Registre de la Propietat, en breu signarà la resolució d'Alcaldia per a cedir la parcel·la al Ministeri de l'Interior en la qual es construirà aquesta nova infraestructura. Benlloch ha agraït la comprensió dels agents així com el suport al projecte per part del cap superior de la Policia Nacional en la Comunitat, Jorge Zurita, el comissari cap provincial, Emilio Romero, i l'inspector cap de la comissaria de Vila-real, Pedro Ortín.

“En 2023, es compliran 45 anys des que vam inaugurar la primera comissaria de Policia Nacional a Vila-real, mig segle en el qual Vila-real ha passat de poble a ciutat, de comptar amb poc més de 38.000 habitants a superar els 52.000, de manera històrica en aquests moments”, ha recordat l'alcalde, qui ha afegit que la Policia Nacional ha sabut adaptar-se als nous reptes i realitats que ha comportat la transformació de “una ciutat amb cor de poble cada vegada més viva; amb el Villarreal CF en Primera Divisió i a Europa, amb els partits en 2a B, el femení i esdeveniments esportius, culturals i festius durant tot l'any”. L'alcalde ha posat com a exemple els dispositius i desplegaments policials sense precedents per als partits de futbol i molts altres esdeveniments en els quals la Policia Nacional treballa, en col·laboració amb la Policia Local, “per a garantir la convivència i oferir-nos aqueixa sensació de seguretat i tranquil·litat imprescindibles perquè una societat avance”.

Així mateix, Benlloch ha manifestat el seu agraïment i reconeixement a cadascun dels membres del Cos Nacional de Policia a Vila-real, i en particular als agents Carlos Fernández Rodríguez i José Villaverde Noya, que hui han rebut la medalla amb distintiu blanc per la seua trajectòria professional. A més, en l'acte de hui també s'ha reconegut al director de Seguretat i Operacions del Villarreal, Manuel Casarrubio de la Rubia, per la seua col·laboració amb el cos policial en els dispositius especials de seguretat durant els partits.

Per part seua, l'inspector cap de la comissaria de Vila-real, Pedro Ortín, també ha destacat la vocació de servei de la Policia Nacional i el seu paper en moments d'incertesa com els actuals i ha tingut un record.