Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

La Policia Local de Vinaròs posa en marxa el dispositiu especial de la temporada estival

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

Les vesprades i nits del divendres, dissabte i diumenge, es reforça la presència policial en el passeig marítim, amb patrulles a peu o bé amb bicicleta, amb l'objectiu de donar una major seguretat

Una vegada finalitzades la Fira Festes de Sant Joan i Sant Pere, per part de la Policia Local de Vinaròs, com en anys anteriors, ha reforçat la presència d'agents en tota la zona costanera de la localitat. L'objectiu és prevenir actes delictius, donar una major seguretat i millor atenció policial a tots els serveis que es puguen fer en el passeig marítim, platges i cales, que durant l'època estival registren un elevat número persones.

Per això, i especialment les vesprades i nits del divendres, dissabte i diumenge, es reforça la presència policial en el passeig marítim, amb patrulles a peu o bé amb bicicleta, amb l'objectiu de donar una major seguretat i prevenir la venda ambulant sense autorització, coneguda com a "top manta". En aquest sentit, cal recordar que l'Ordenança de Convivència Ciutadana de l'Ajuntament de Vinaròs en el seu article 12.2 "prohibeix la venda ambulant en els espais públics de qualsevol classe d'aliments, begudes o altres productes, així com l'adquisició d'aquests".

Igualment, la Policia Local al llarg de tot l'estiu realitzarà vigilàncies amb el dron en les zones d'estacionaments de vehicles que hi ha prop de les cales en les zones turístiques nord i sud. En aquest cas, la finalitat és evitar robatoris en els interiors dels vehicles, perquè en molts casos els possibles lladres aprofiten el fet que el cotxe està estacionat en una zona allunyada de la cala, fora de la vista dels propietaris, per a realitzar el furt. La Policia Local a través dels vols amb el dron reforçarà la vigilància per a evitar aquest tipus de robatoris.