Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

La Policia Local d’Alcalà-Alcossebre imparteix educació viària en els centres educatius

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

S’han realitzat eixides amb bicicleta pels nuclis urbans i s’ha familiaritzat a l’alumnat amb conceptes de seguretat viària

La Policia Local d’Alcalà-Alcossebre ha impartit classes d’educació viària en els dos centres d’educació primària de la localitat: CEIP Lo Campanar i CEIP La Mola. És el segon any consecutiu que, des de la Policia Local, s’imparteix aquesta formació que, a més, enguany, ha estat més pràctica ja que s’han incorporat sortides amb bicicleta amb la finalitat d‘aplicar els coneixements teòrics i observar-los en la realitat de la circulació viària. A més, amb la finalitat de fer més atractiva l’activitat, i aprofitant que el departament compta amb un equip de dron, s’han gravat les sortides i s’ha familiaritzat a l’alumnat amb els senyals viaris, regles de circulació, etc. mitjançant elements lúdics i jocs.

El cap del Cos, Abel Serret, considera «sorprenent la facilitat amb què els xiquets i xiquetes assimilen regles de circulació com el funcionament dels semàfors» i insistia en «la importància d’inculcar-los hàbits relacionats amb la seguretat viària, com els espais habilitats per al pas de vianants, etc. per a prevenir que es produisquen».

L’Alcalde Francisco Juan remarca «la col·laboració amb els centres educatius per a poder realitzar iniciatives com aquesta tan positives que aposten per acostar una formació tan important com és l’educació viària a l’alumnat d’Educació Primària, implantant nous elements com els enregistraments en dron».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí