Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

La piscina d’estiu del Termet de Vila-real torna amb plena normalitat després de la pandèmia del 18 de juny al 3 de septembre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Com a novetat, aquest serà el primer any en què qualsevol que compre un bo pot accedir a la piscina, no sols els socis

Després de dos anys de pandèmia torna la piscina d’estiu del Termet amb plena normalitat a Vila-real. Javier Serralvo, regidor d’Esports i Salut ha presentat hui el programa juntament amb José Ramón Cantavella, cap del Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament.

La piscina estarà disponible del 18 de juny al 3 de setembre, amb un horari de 9.30 del matí a 20.30 hores i de dilluns a diumenge. Com a novetat, aquest serà el primer any en què qualsevol que compre un bo pot accedir a la piscina, no sols els socis.

Ja feia tres anys que volíem anunciar. Renaixement de la ciutat i reprendre la normalitat plena. Obertura de la piscina d’estiu. Condicions en les quals es podrà gaudir del bany, on recuperem pràcticament la normalitat d’abanç de la pandèmia. També es recuperarà l’aforament previ a la pandèmia de 350 persones.

Per part seua, Javier Serralvo ha agraït al Servei Municipal d’Esports per poder “quadrar les tres piscines obertes a Vila-real durant l’estiu i fer-lo efectiu amb les condicions actuals i de la pandèmia”.

José Ramón Cantavella ha explicat com funcionaran els bons i les reserves dels carrils de natació. Els ja socis tan sols hauran d’utilitzar el seu bo per a entrar, mentre que els no socis hauran de comprar un bo especial que s’habilitarà en la piscina Yurema Requena. El bo serà de 10 per 15 euros, excepte per als menys de 13 anys que pagaran set euros.

Per a poder entrenar en els carrils de natació, que hi haurà dos habilitats, s’ampliarà a 8 persones per carril, és a dir, 16 persones de manera simultània. De manera prèvia s’haurà de reservar el carril per mitjà de l’App.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí