Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

La pel·lícula "Volver a empezar" tancarà el cicle “Cinema, Drets i Dignitat”

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

El proper dimarts 7 de maig es celebrarà l'última sessió del cicle al Museu de Belles Arts de Castelló

La pel·lícula "Volver a empezar" tancarà el cicle “Cinema, Drets i Dignitat” el proper dimarts 7 de maig al Museu de Belles Arts de Castelló

El cicle se celebra a Castelló, cada primavera, des de l’any 2010, organitzat pel Grup Local d’Amnistia Internacional. El seu propòsit és conscienciar i fer reflexionar a la ciutadania, sobre les violacions dels drets civils, econòmics, socials i culturals, que es produeixen en diferents societats i parts del món. I fer-ho, mitjançant l’exhibició d’una selecció de pel·lícules, en les quals es plantegen qüestions d’aquesta mena, amb l’objectiu de moure-la a actuar en la promoció i defensa d’aqueixos drets.

La pel·lícula que es projectarà en aquesta 5a, i última sessió de l’edició d’enguany del cicle, té una duració de 97 minuts i està realitzada l’any 2020. L’entrada és lliure i gratuïta per a tot el públic i la sessió començarà a les 19.00h en la Sala d'Actes del Museu de Belles Arts de Castelló.

Sinopsi de la pel·lícula

A primera vista, Sandra (Clare Dunne) és una jove mare que s'esforça a aconseguir una llar càlida, segur i feliç on cresquen les seues dues xicotetes filles. Decidida al fet que les seues vides milloren, i quan entén que les institucions no l'ajudaran, decideix que ho alçarà des de zero.