viernes, 16 de abril, 2021  |  
La nova promesa de la música María de la Flor presenta el seu nou disc a l’Auditori de Castelló La nova promesa de la música María de la Flor presenta el seu nou disc a l’Auditori de Castelló

- 4 marzo, 2021 -

Les entrades per a aquesta representació tenen un preu de 10 euros, però es pot obtindre un descompte del 50 % gràcies a 'Entrada... La nova promesa de la música María de la Flor presenta el seu nou disc a l’Auditori de Castelló

Les entrades per a aquesta representació tenen un preu de 10 euros, però es pot obtindre un descompte del 50 % gràcies a ‘Entrada i +’

L’Institut Valencià de la Cultura ha programat per aquest dissabte a les 19.30 una cita amb la música madrilenya, María de la Flor. Aquesta cita s’emmarca dins del cicle Un Món de Músiques que ha portat fins a Castelló artistes com Ginestà, un gran homenatge a Ovidi Montllor i tancarà el cicle, a finals de mes, Xoel López.

Castellón Información

Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura a Castelló de la Plana, presenta un nou concert dins del cicle Un Món de Músiques. Dissabte a les 19.30 a l’Auditori de Castelló, la jove artista madrilenya María de la Flor presentarà les seues últimes composicions.

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat de la figura de María de la Flor la seua veu i ha volgut remarcar que “estem davant del concert d’una artista de qui estem segurs que es parlarà molt en un futur molt pròxim”. Ribes ha volgut recordar que el cicle Un Món de Músiques “ha portat fins a Castelló durant aquest trimestre artistes com Ginestà, un gran homenatge a Ovidi Montllor i tancarà el cicle, a finals de mes, Xoel López”.

María de la Flor va publicar en 2019 dos senzills que van ser tota una declaració d’intencions. ‘Dice la abuela’ i ‘Desierto’ se sustenten en un quartet de cordes i la força delicada de la seua veu.

En aquest 2021, la jove artista madrilenya María de la Flor acaba de publicar el seu primer EP, ‘Temple’. La nova proposta conté quatre noves composicions en les quals s’endevinen influències del folklore hispà i llatinoamericà, s’intueixen tonades asturianes o gallegues i sonen referències de cantautors primigenis com Amancio Prada o actuals com Natalia Lafourcade.

Castelló de la Plana és una de les primeres cites de presentació del seu últim treball, que la portarà durant els pròxims mesos a Madrid o Gijón.

Les entrades per a aquesta representació tenen un preu de 10 euros, però es pot obtindre un descompte del 50 % gràcies a ‘Entrada i +’. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.

Venda d’entrades per Internet: ivc.gva.es/es/escena/programacion-escena/auditorio-y-palacio-de-congresos-castello/maria-de-la-flor

Whatsapp Telegram