Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

La música serà la gran protagonista de les festes de Santa Quitèria d'Almassora

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

La cantant Soraya i els Morochos son els artistes que encapçalen el programa musical

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Almassora, al costat de la Junta Local de Festes, han preparat un programa d'actes per a les festes patronals en honor a Santa Quitèria amb prop de 120 actes, en els quals la música tindrà un paper protagonista. “Hem volgut programar actuacions gratuïtes per a tots els públics i gustos musicals perquè tothom senta les festes com a pròpies”, ha assenyalat el regidor de Festes, Arturo Soler.

El cartell musical està encapçalat pels concerts de Soraya, que actuarà el dissabte 18, a les 23.00 hores, en la plaça Espanya. La coneguda cantant, pedrera del programa de televisió Operació Triomf (2005), compte en el seu palmarés amb unes extenses gires de concerts, demostrant la seua versatilitat amb els seus diferents formats, i també ha actuat en les principals sales i discoteques de tota Espanya. A més, participa en nombrosos formats televisius.

L'altre plat fort, en l'apartat musical, els Morochos, arribarà el dissabte 25, a la mateixa hora i lloc. Les cançons d'estos “bessons fabricant bon rotllo”, segons es defineixen, naixen de la fusió del flamenc i el pop. A la meitat d'un viatge en furgoneta pel nord del Brasil, els germans es van veure obligats a tornar a Madrid a causa de la pandèmia i va anar durant el confinament quan va sorgir un projecte artístic que ha evolucionat notablement. Portaran a Almassora el seu nou disc 'De Donde Vengo', un treball que parla de les seues arrels.

Mesó del vi

El mesó del vi també compta amb música en directe, a les 20.00 hores. El divendres 17 actuaran Els Indis, el diumenge 19 ho farà Dusting, el dilluns 20 serà el torn de Fabián Sánchez, mentre que el dimecres 22 la diversió i el bon rotllo arribarà de la mà de Alhaire i el dijous 23 serà el grup castellonenc Jarana l'encarregat de donar-li ritme a la vesprada.

A la nit, la marxa està assegurada en el Recinte Fester amb l'actuació de coneguts DJ. A més, el dimecres 22, dia de Santa Quitèria, a les 16.30 se celebrarà 'Els pubs de la teua vida' amb la música de 10 coneguts locals.

A esta programació musical se sumen actuacions musicals i tardeos organitzats
per les penyes i colles. A més, el Dia del Major, el dijous 23, a les 19.00 hores, en la plaça Pere Cornell, actuaràn Helena Bianco y Los Mismos.