Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 19:08

La Llosa mostra la seua desaprovació amb la pujada de la taxa de fems de la Generalitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

Llopis lamenta que aquesta nova pujada afectarà tant a propietaris d’habitatges com a establiments comercials i de serveis

Castellón Información

L’alcalde de La Llosa, Ximo Llopis, ha expressat el seu descontent per la nova pujada de fems, la quarta en el que va d’any, impulsada per Compromís i PSOE.

Llopis ha recordat que ell va votar en contra de la pujada però que aquesta va resultar efectiva a causa dels vots majoritaris dels representants de Compromís i PSOE. Cal indicar que tant la Generalitat Valenciana, com les Diputacions de Castelló i València van votar a favor d’una nova pujada. «En moments com aquests el que hem de fer és donar suport als nostres veïns i veïnes i no complicar-los més la situació», ha ressaltat l’alcalde en relació amb la pandèmia de Covid19. I és que aquesta nova pujada afectarà tant a propietaris d’habitatges com a establiments comercials i de serveis.

«Des de La Llosa s’ha apostat per impulsar mesures de reactivació econòmica que afavoriren a veïns i veïnes després de l’Estat d’Alarma, no obstant això, pujades d’impostos com l’actual, alienes a l’Ajuntament, suposen un fort colp per a l’economia de les famílies i empresaris del municipi», ha afirmat Llopis.