Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

La Llosa disfruta i desafia l'oratge amb Mercat Medieval

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

Torna al passat per a gaudir d'un intens cap de setmana amb activitats per a tota la família i punts de venda d'artesania i elaboracions gastronòmiques

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració del Mercat Medieval de La Llosa. L'alcalde, Ximo Llopis, la corporació municipal amb una representació de tots els grups polítics del poble, el senador nacional pel PP Vicente Martínez, el diputat nacional pel PP Óscar Clavell, i la reina de les festes Joana Ruiz Saez acompanyada de les seues dames han sigut els encarregats de tallar la cinta que obria el Mercat. Des d'aquest moment, La Llosa torna al passat per a gaudir d'un intens cap de setmana amb activitats per a tota la família i punts de venda d'artesania i elaboracions gastronòmiques.

Des de les 13h s'ha pogut gaudir del racó infantil, de l'exposició del 'Llibre dels Feits' i de diferents espectacles d'animació com una ballarina àrab, els tambors, el bufó o el xanquer. Aquesta vesprada el mercat cobrarà vida amb l'espectacle de la ballarina Alicia Tarím en el Soc Àrab, el circ de Piruleta Show o les titelles de La Inestable. Una desfilada de foc tancarà les activitats de la jornada.

Demà diumenge, després de l'obertura del Mercat a les 11h, hi haurà una desfilada d'animació medieval, justes, jocs infantils, taller de pintacares, dansa del ventre, malabars i xanquers. La vesprada comptarà amb l'actuació de la ballarina àrab, un espectacle de circ medieval, nous tallers en el racó infantil i una última desfilada de foc com a fermall d'or a l'esdeveniment.