domingo, 26 de septiembre, 2021  |  
La Llosa demana “ajuda” a la Diputació per a la desinfecció de carrers enfront del coronavirus La Llosa demana “ajuda” a la Diputació per a la desinfecció de carrers enfront del coronavirus

- 23 marzo, 2020 -

L'ajuntament recorda que s'ha reduït l'horari del centre de salut i demana als veïns no anar-hi si no és d'extrema necessitat La Llosa demana “ajuda” a la Diputació per a la desinfecció de carrers enfront del coronavirus

L’ajuntament recorda que s’ha reduït l’horari del centre de salut i demana als veïns no anar-hi si no és d’extrema necessitat

Castellón Información

L’Ajuntament de La Llosa ha sol·licitat a la Diputació de Castelló ajuda per a fer els treballs de neteja i desinfecció dels carrers durant la pandèmia de Covid19. Així mateix, l’alcalde, Ximo Llopis, ha assenyalat que també s’ha sol·licitat al govern provincial “ajuda per a aconseguir material sanitari imprescindible com guants o mascaretes que és quasi impossible de trobar”.

De la mateixa manera, cal assenyalar que l’Ajuntament començarà hui a netejar i desinfectar el municipi en profunditat per a ajudar a frenar la propagació del virus i evitar el contagi dels veïns i veïnes. La Llosa compta amb dos casos de Coronavirus confirmats.

L’Ajuntament ha informat, també, que el servei d’ajuda a domicili per a persones majors està sent molt ben acollit. Personal municipal s’encarrega de fer la compra o recollir els medicaments de les persones majors o dins dels grups de risc.

El Centre de Salut redueix el seu horari

D’altra banda, cal recordar que la Conselleria de Sanitat ha reduït l’horari del Centre de Salut. Així, l’atenció presencial es presta des de hui mateix, de dilluns a divendres de 12.30h a 15h. Llopis recorda als veïns i veïnes que, en la mesura que siga possible, s’eviten visites no urgents al consultori i que, en cas de requerir assistència, es pot cridar al Centre i s’informarà de la forma d’actuar.

Així mateix, cal assenyalar que s’ha suspés el servei de pediatria i les analítiques al Centre de Salut de La Llosa. Tots aquells veïns i veïnes que necessiten ser atesos per algun d’aquests serveis poden acudir al Centre de Salut d’Almenara.

Whatsapp Telegram