Noticias Castellón
martes, 26 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:44

La junta general del SUPOI-8 avala la projecció industrial d’aquest polígon d’Almassora

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta zona industrial està integrada en una Entitat de Gestió i Modernització (EGM)

La junta general del polígon industrial SUPOI-8 d’Almassora, integrat en una Entitat de Gestió i Modernització (EGM), s’ha reunit aquesta setmana per a revisar la situació financera, abordar les accions desenvolupades en els últims mesos per a fer valdre aquesta zona industrial, així com analitzar les accions necessàries a desenvolupar per a continuar millorant els serveis i infraestructures cara a guanyar competitivitat.

Aquesta ha sigut la primera junta general com a vocal del regidor d’Urbanisme i Indústria, Vicente Martínez-Galí, qui ha traslladat als representants de les prop de 40 empreses integrants el suport sense fissures del consistori per a continuar rellançant aquest polígon com a generador d’oportunitats i pol d’atracció de noves inversions.

“Vull manifestar la meua més absoluta satisfacció per comptar a Almassora amb un teixit industrial de primer nivell, per la bona sintonia entre les empreses i l’Ajuntament i per l’enorme horitzó de possibilitats que s’obri per a continuar executant millores en els nostres polígons i aportar valor afegit per a ressituar la localitat com a punt de referència industrial”, ha remarcat Martínez-Galí.

En la trobada, es va informar que s’està ultimant una pàgina web i una imatge corporativa per a fer valdre aquest polígon i donar-li major visibilitat.

D’igual manera, el regidor va transmetre als assistents l’aposta de l’equip de govern de tornar a concórrer a la subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a dur a terme accions que permeten al polígon guanyar en competitivitat i millorar els actuals serveis. En aquest sentit, Martínez-Galí va recordar a les empreses la impossibilitat de fer front a la subvenció que es va atorgar aquesta anualitat, pel fet que tota la tramitació hauria d’haver estat llesta amb l’anterior equip de govern per a poder complir els terminis i no caure en una “temeritat”.

Per tant, l’objectiu ara implica poder concórrer de nou a aquesta subvenció i agilitzar el projecte el màxim possible perquè es puga materialitzar el pròxim exercici de manera efectiva.

“La nostra intenció clara és donar suport a l’avanç i potenciació dels nostres polígons per a oferir a les empreses els millors serveis i així atraure noves inversions”, ha explicat el regidor.

D’igual manera, el responsable d’Urbanisme i Indústria els va comunicar la intenció de dur a terme unes certes millores en conte a senyalització viària en el polígon.
DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí