Noticias Castellón
miércoles, 04 de octubre del 2023 | Última actualización: 20:41

La Jana torna a celebrar la tradicional ‘festa del cóc’ amb l’actuació del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

El cantautor xativí Feliu Ventura oferirà un concert després del tradicional sopar a la fresca

L’Associació Janenca de Cultura celebrarà demà, 18 de juny, la festa del cóc, una festivitat tradicional local del mes de juny que consta d’un sopar popular a la fresca i un concert, on es reparteix coca de llanda i moscatell. En aquesta ocasió, la festa del cóc comptarà amb l’actuació del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, que presentarà el seu últim treball, ‘Convocatòria’, a més dels temes més coneguts de la seua trajectòria.

Després de dos anys sense poder-se celebrar per la pandèmia, la festa del cóc de la Jana torna amb un sopar de pa i porta que tindrà lloc a la placeta del Parent de la població a les 20.30 hores i que anirà seguit per l’actuació musical, a les 22.00. L’accés és totalment lliure i gratuït i hi haurà servei de begudes. Els tiquets de beguda, cóc i moscatell poden comprar-se a l’Ajuntament i a les panaderies del poble i també durant el concert, al preu de 3 euros. La festa del cóc està organitzada per l’Associació Janenca de Cultura i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Jana.

L’Associació Janenca de Cultura celebra enguany el seu 25é aniversari, de manera que s’aprofitarà la festivitat per lliurar un obsequi als socis i sòcies que han acompanyat a l’entitat al llarg d’aquestes dues dècades i mitja de treball per posar en valor la cultura local.