Noticias Castellón
viernes, 02 de junio del 2023 | Última actualización: 18:35

La Jana tanca el pressupost de l’any en superàvit per huité any consecutiu

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament ha tancat l’exercici de l’any 2022 amb superàvit i el romanent de tresoreria augmenta fins els 114.347,45 euros

L’Ajuntament de la Jana ha tancat l’exercici 2022 amb superàvit, en un any especialment difícil, degut als problemes derivats de l’augment desmesurat de l’IPC en la despesa corrent, especialment en els preus de l’energia i els combustibles. Durant l’any 2022 s’ha tingut que tirar mà del romanent de tresoreria en dos ocasions. 

En la primera 50.000 euros perquè el preu de la llum i d’altra despesa corrent s’havia disparat. En la segona 60.000 euros per a comprar la casa veïna de l’Ajuntament. “Al llarg de l’any es van anar prenent mesures encaminades a estalviar despeses, especialment en la factura de la llum, a més vam recuperar els diners de la compra de la casa amb una subvenció de 60.000 euros i vam acabar ingressant més diners d’altres subvencions. 

Este conjunt de gestions econòmiques encertades van fer que acabarem tancant el pressupost en superàvit i es pogueren tornar al romanent de tresoreria més diners dels que es van gastar” ha explicat el portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova.