Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 16:27

L’Ajuntament de La Jana inverteix més de 60.000 euros en el cementeri municipal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

Tanmateix a partir d’aquest any ja no es pagarà la taxa de conservació del cementeri

Juan José Benito/Castellón Información

Esta setmana han començat la tercera part de les obres del cementeri municipal de La Jana, on es pretén millorar els exteriors que donen accés al cementeri.

Les obres del cementeri municipal es van iniciar a finals de l’any passat i constaven amb tres actuacions diferents. La primera era la reconstrucció dels murets de pedra interior i dels passadissos laterals que estaven molt deteriorats i provocaven danys en algunes làpides. Per aquets actuacions es van destinar 27.575,02 euros.

Per altre costat es van destinar 4.5000 euros per la recuperació de l’ossari o fosa comú que es trobava en una situació de saturació degut a que al llarg dels anys no s’havia fet cap manteniment ni neteja.

Mentre que esta setmana s’han iniciat el treballs de millora de l’entorn en l’entrada del cementeri i reconstrucció del mur lateral, amb una inversió de 28.990,54 euros.

A més d’estes obres que acabaran les pròximes setmanes des de l’Ajuntament s’estudiarà la possibilitat de recuperar un dels prigons que des de fa unes dècades està trencat i que estava situat en l’entrada del poble, i així millorar el passeig que va des del Portal fins al cementeri.

Per últim, cal recordar que a partir d’aquet any ja no es pagarà la taxa de conservació del cementeri.