Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 10:30

La inauguració de la Ruta de la Tapa provoca intenses emocions culinàries

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

És l’esdeveniment gastronòmic en el seu gènere més antic de la província de Castelló

Aquest any la Ruta de la Tapa celebra la seua XIV edició a Vila-real. Es tracta de l'esdeveniment gastronòmic més antic de la província de Castelló. Des de l'organització asseguren: "Així doncs, veïns i visitants poden preparar-se per a gaudir d’un esdeveniment excepcional que provocarà intenses emocions culinàries i que situa a Vila-real en el lideratge gastronòmic, en una dimensió molt nostra d’entendre la bona cuina: les tapes".

La inauguració de la Ruta de la tapa va tindre lloc en el bar restaurant El Caldero Rojo i va comptar amb la participació de l'alcalde de la ciutat, José Benlloch i també del regidor de Turisme Diego Vila. Així mateix, Ximo Abril, president de l'Associació Gastronòmica de Vila-real i membres de l'associació Ashiovi també van estar presents.

Participant en la Ruta de la Tapa se podrà omplir el tapaport amb vuit segells de vuit establiments diferents. Així doncs, es podrà dipositar en qualsevol urna que els establiments tenen per a la XIV Ruta de la Tapa 2022 i participar en el sorteig de cinc sopars per a dues persones i regals sorpresa.

Quins bars participen?

 1. Birbar. Espai gastronòmic
 2. Bocateria Els Lluïsos
 3. Bonica Tasca-Bar
 4. Booncata
 5. Ca Esteve
 6. El Caldero Rojo
 7. El Cortijo
 8. Els XIII
 9. La Rosca
 10. Pantomima Tapes i Brases
 11. Parrilla Argentina El Gaucho
 12. Pico de Gallo
 13. Restaurante El Casino
 14. Restaurante Bárbaro
 15. Tejemaneje Bar