Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 19:41

La Fundació Museu-Arxiu de la Taronja de Borriana constitueix un nou patronat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

El nou patronat està constituït per 4 membres de l'Ajuntament de Borriana, 1 de Cultura de la Generalitat, 1 de la Fundació Canyada Blanch i el secretari, Joan Manuel Calpe García

La consellera de Cultura, Raquel Tamarit, ha assistit a la reunió de la Fundació Museu ‒ Arxiu de la Taronja de Borriana, en la qual s'ha aprovat la constitució del nou patronat i la proposta de modificació dels estatuts de la institució, en la qual ha treballat intensament el seu departament per a desbloquejar la situació d'inactivitat de l'ens.

Segons regulen els estatuts nous, el nou patronat està compost per una majoria de representants de l'Ajuntament de Borriana. La presidència l'ostenta l'alcaldia i també estaran com a vocals nats la regidoria de Cultura, la de Turisme i la d'Hisenda de la localitat. La Conselleria de Cultura està representada per la Direcció General de Cultura i Patrimoni. A més, compta amb un representant de la Fundació Canyada Blanch i Joan Manuel Calpe García, com a secretari de la Fundació.

Amb aquesta nova configuració, la Fundació Museu‒Arxiu de la Taronja de Borriana emprén un nou rumb per a dur a terme la tasca d'estudi i difusió de la història de l'economia citrícola valenciana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí