Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 11:22

Advertisement
Advertisement

La Festa de les Paelles de Sant Blai torna a reunir més de 1.000 persones a Borriana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 53 segundos

Noticias Relacionadas

La Terrassa Payà ha acollit un dels actes més multitudinaris de les celebracions patronals en honor a Sant Blai

La Festa de les Paelles de Sant Blai organitzada per l’Ajuntament de Borriana ha tornat a ser un èxit de convocatòria i participació per part de les més de 1.000 persones que durant bona part de la jornada d’aquest dissabte s’han donat cita al pàrquing la Terrassa Payà per a xalar d’un dels actes més multitudinaris de les celebracions patronals en honor a Sant Blai.

A partir de les dotze de migdia ha actuat el grup local Trebede i s’han reunit les colles d’amics. Per part seua, les persones que havien d’encarregar-se de l’elaboració de les paelles, han començat a reunir-se en un dels extrems de la Terrassa per a iniciar tot el procés de la paella.

L’Ajuntament ha repartit les cadires, taules, coberts, llenya i arròs per a totes les persones inscrites en la Festa dels Paelles que segons ha assegurat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer. “s’ha convertit quasi en una cita obligada per als veïns i les veïnes de Borriana dins de la programació especial de Sant Blai”.

En aquesta línia, ha manifestat que es tracta “d’una de les cites de referència de les persones joves de Borriana entre els actes de celebració de les festes patronals en honor a Sant Blai”, i ha assenyalat que aquest cap de setmana s’ha tornat a aconseguir que milers de persones hagen eixit al carrer per a participar en els actes i iniciatives dissenyades per l’Ajuntament i les associacions o empreses col·laboradores.

En total han sigut al voltant de 1.200 persones les que en aquest primer cap de setmana de celebracions patronals s’han acostat fins a la Terrassa Payà, que durant tota la jornada ha vist transformada la seua imatge amb la festa que ha comptat amb l’actuació de la Supermagic Orquestra.

A més, la festa ha continuat durant tota la vesprada amb les posteriors sessions de Djs que s’han celebrat en la mateixa Terrassa Payà, que han aconseguit que la Festa dels Paelles s’allargara durant bona part de la vesprada, i que inclús arribara fins a ben entrada la nit.

Advertisement
Advertisement