Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

La Diputació treballa en el restabliment de la connexió a la CV-236

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 52 segundos

Noticias Relacionadas

Els tècnics han fet una primera estimació del cost de reparació del vial que unix Torás i Bejís i calculen cost de 70.000 euros entre pintura i senyalització

La Diputació de Castelló continua al peu del canó en la gestió dels efectes dels incendis ocorreguts a la província aquest estiu després de dies intensos en els quals la institució provincial ha estat en tot moment al costat dels alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats. Així, el darrer dilluns es va visitar la carretera CV-236 que unix les localitats de Torás i Bejís (l'única de titularitat provincial que ha estat afectada per l'incendi) per avaluar els danys que ha ocasionat el foc declarat al Alto Palancia.

El diputat de Carreteres, Santi Pérez, explica que el divendres es va netejar la carretera de pedres, despreniments i arbres perquè al dia següent els veïns i veïnes pogueren tornar a les seues cases i el mateix dilluns ja van anar els tècnics de la diputació per avaluar els danys. «L'objectiu de la Diputació de Castelló és seguir treballant perquè les comunicacions, els municipis i els veïns i veïnes tornen a la normalitat com més prompte millor, i així ho estem fent. Un exemple és la rapidesa amb la qual s'ha actuat per adequar la carretera».

Així, el mateix diputat provincial va estar en contacte amb el delegat de Movistar en Castelló per a iniciar els treballs per a retornar a establir la línia.

Segons les primeres valoracions, els tècnics estimen que els treballs de reparació tindran un cost aproximat de 70.000 euros, entre els treballs de pintura i de senyalització, una partida que es sufragarà a compte del contracte de conservació de les carreteres de la Diputació de Castelló.

En concret, i després de la visita de treball realitzada pels tècnics, s'haurà de reparar els senyals de tràfic, els cartells informatius, els senyals fletxa i la pintura de la senyalització horitzontal de la carretera. Així mateix, tal com explica el diputat provincial Santi Pérez, està previst per a la pròxima setmana fer una segona visita per fer l'inventari complet i detallat de les actuacions a escometre.