Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:19

Advertisement
Advertisement

La Cursa de Sant Blai 2023 reuneix més de 1.800 xiquets i xiquetes de Borriana

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

Un esdeveniment popular i multitudinari que recorre els carrers més cèntrics de la ciutat combinant l’esport amb la diversió

La jornada de la Cursa de Sant Blai 2023 s’ha celebrat aquest diumenge des de les 10 hores en la plaça del Pla i ha reunit a més de 1.800 xiquets i xiquetes del municipi. Un esdeveniment popular i multitudinari que recorre els carrers més cèntrics de la ciutat combinant l’esport amb la diversió, organitzat pel Servei Municipal d’Esports i les AMPA dels centres educatius de Borriana.

El centre de Borriana s’ha convertit en una pista d’atletisme on els xiquets, les xiquetes i joves de la ciutat han gaudit i han competit per edats, i s’han emportat la seua medalla a més de diferents regals que també s’han lliurat als i les participants al llarg de tot el matí.

L’alcaldessa, Maria Josep Safont; el regidor d’Esports, Vicente Aparisi, i el d’Educació, J. Ramon Monferrer, han assistit a la Cursa i han mostrat la satisfacció i agraïment al Servei Municipal d’Esports, tant per la preparació i organització com per la celebració de la Cursa de Sant Blai, ja que “fa setmanes que s’estan gestionant les inscripcions per a poder organitzar la vintena de carreres diferents que avui hem pogut gaudir al cor de la ciutat”.

“És una gran faena organitzativa que cal agrair als diferents serveis municipals, des de l’SME i la seua perfecta organització, als operaris de Via Pública pel muntatge, o la Policia Local pels seus dispositius de control i control del trànsit rodat”, ha precisat Safont.

També han agraït la col·laboració de les AMPA i dels centres educatius de Borriana, i a les marques i empreses col·laboradores que han fet possible que haja sigut “una nova edició multitudinària”.

Al llarg del matí, s’han disputat les 20 proves de diferents categories que han finalitzat amb la carrera absoluta dels joves corredors inscrits.

Al migdia, després que l’últim participant ha arribat a la meta, l’alcaldessa i els regidors d’Esports i d’Educació han lliurat els trofeus als guanyadors i a les guanyadores de cada categoria.

Tot i que, com ha manifestat Safont al final l’acte, en la cursa de Sant Blai “el més important no és la competició, sinó la participació massiva que els xiquets, xiquetes i joves de Borriana ofereixen any rere any, i que la converteix en la més popular de totes les que se celebren durant l’any”, i també el “foment de la pràctica esportiva que cada any promou i aconsegueix la Cursa de Sant Blai”.

A més, tots i totes les participants s’han emportat la seua medalla amb diferents regals i obsequis que també es lliuren als xiquets i xiquetes.

Advertisement
Advertisement