Noticias Castellón
sábado, 03 de junio del 2023 | Última actualización: 17:47

La Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs trau una sèrie de xapes de la família Ulises

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

Ahir es va celebrar la primera trobada trimestral d’intercanvi de plaques de cava a la casa dels Nanos i Gegants

La Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs amb motiu del 50 aniversari dels nanos de la família Ulises trau una sèrie de plaques de cava amb la imatge de cadascun d’aquestes capgrossos.

Això, ahir dissabte per la tarda i a la Casa del dels Nanos i Gegants, ubicada a l’antiga capella de Santa Victòria, es va celebrar la primera trobada trimestral d’intercanvi de plaques de cava.

Donat l’augment l’afició a Vinaròs els col·leccionistes de xapes de cava tindran un punt de trobada de forma trimestral. Unes trobades que es faran el primer dissabte del mes de juny, setembre i desembre, en horari de cinc hores fins les vuit de la tarda.

Una trobada que ha comtat amb la participació de molts col·leccionistes del sud de Catalunya, així com veïns de Vinaròs y comarca.

Aquesta trobada d’abril ha tingut un caràcter extraordinari ja que ha coincidit amb l’aniversari de la família Ulises, per lo que la colla de Nanos i Gegants ha posat a la venta les dos primeres plaques de cava de les set que representen els personatges d’aquesta família.

Les dos primeres plaques editades són l’avia Filomena, amb el numero 1, i la xiqueta Lolín, amb el numero 4. Aquestes xapes a més tenen com a curiositat que el fons de Filomena és el campanar i el fons de Lolín és l’antiga escola Sant Sebastià.

Un acte que compta amb la presencia de regidor de Cultura, Fernando Juan. El cap de colla, Jordi Beltrán, ha explicat que aquestes trobades han estat idea de Sebastian Redó, qui apuntava que espera que es consoliden i que aquesta trobada se suma a la trobada anual de la Fundació Caixa Vinaròs.