Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 23:52

La Casa d’Acolliment Sant Pasqual ‘El Pati’ de Vila-real encara els seus últims detalls

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

Continuen avançant i culminant les obres de construcció del nou complex que està previst que siga beneït i inaugurat durant el mes d’abril

El complex, que està previst que siga beneït i inaugurat durant el mes vinent d’abril, construït en el solar de l’antiga parròquia dels Sants Evangelistes de Vila-real, al carrer Sant Marc, número 2, està a punt de finalitzar les seues obres. 

El bloc dedicat a la casa d’acolliment consta de cinc plantes, on es podrà disposar de locals de formació, espais comuns i 18 habitacions dobles, 3 d’elles adaptades per a residents amb mobilitat reduïda, que podran acollir fins a 36 persones sense llar.

Constituïda una Comissió d’experts

Càritas Diocesana de Segorbe-Castelló ha constituït una Comissió per a preparar la inauguració i benedicció del Centre

Setmanalment, la comissió formada per membres experts en diferents matèries aborden les autoritzacions administratives, compres i subministraments, equipament, cerca de finançament, gestió de donacions, tancament d’obra…tot això perquè  res quede a l’atzar i les necessitats del centre queden cobertes.

La Casa d’Acolliment Sant Pasqual ‘El Pati’ acollirà a persones en situació de sense llar, perquè és missió de Càritas ajudar les persones a eixir de la situació de sofriment en la qual estan atrapades i oferir-los eines i recursos perquè se senten més confiades i segures i puguen dirigir per si mateixes el seu projecte de vida.

La Comissió continuarà reunint-se setmanalment fins que estiga tot preparat per a inauguració i benedicció del Centre, prevista per a el mes vinent d’abril i a la qual ja està confirmada la presència del president de Càritas Espanyola, Sr. Manuel Bretón.