Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

La Cambra de Comerç imparteix un curs d'assessorament digital al comerç de Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

Esta iniciativa ha sigut organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament amb l'objectiu de donar formació en màrqueting i digitalització

El regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, ha assistit a l'acte de clausura de ‘La Setmana del Comerç a Castelló’ celebrada en la Cambra de Comerç. Esta iniciativa ha sigut organitzada per la Cambra de Comerç de Castelló en col·laboració amb l'Ajuntament amb l'objectiu de donar formació en màrqueting i digitalització a 15 comerços de la ciutat. A l'acte també ha assistit Javier Valls, director general de la Cambra de Comerç.

Sota el títol ‘Jo done la cara per Castelló’, estes jornades pretenen ser una ajuda perquè el xicotet comerç puga aprendre noves tècniques comercials i adaptar-se a les noves tecnologies. Durant l'acte de clausura, el regidor ha escoltat els diferents projectes que els 15 comerços han pogut desenvolupar al llarg d'esta setmana amb l'ajuda i l'assessorament d'experts.

L'edil ha explicat que “en un món cada vegada més digitalitzat, adaptar-se a les noves tecnologies és fonamental per a ser competitiu. Per això, en col·laboració amb la Cambra de Comerç, posem a la disposició dels comerciants de Castelló este curs que oferix tècniques digitals de fàcil implementació. Sens dubte, la integració d'estes ferramentes en la seua activitat comercial els obrirà noves oportunitats de creixement”.

“Mitjançant xarrades motivacionals, tallers vivencials, tutories personalitzades i activitats lúdiques, els comerciants han pogut conéixer diferents ferramentes pràctiques amb les quals generar contingut en les seues xarxes socials”, ha indicat Vidal. En este sentit, ha indicat que “amb això volem acompanyar-los en el procés d'edició i producció de contingut per a ajudar-los al fet que augmenten la visibilitat i aporten un valor afegit a l'hora de dotar de vida els carrers de Castelló”.