martes, 21 de septiembre, 2021  |  
La brigada d’obres, el servei de socorrisme, Ángel Folia i Joan Miquel Faet reconeguts per la Policia Local d’Almenara La brigada d’obres, el servei de socorrisme, Ángel Folia i Joan Miquel Faet reconeguts per la Policia Local d’Almenara

- 29 septiembre, 2019 -

Tots ells han destacat en serveis en pro de la societat durant l'últim exercici La brigada d’obres, el servei de socorrisme, Ángel Folia i Joan Miquel Faet reconeguts per la Policia Local d’Almenara

Tots ells han destacat en serveis en pro de la societat durant l’últim exercici

Castellón Información

Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Almenara el dia de la Policia Local, coincidint amb la festivitat de Sant Miquel. En els actes celebrats aquest matí l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat el treball dels i les agents de la Policia Local d’Almenara, una policia de “proximitat” que “està al costat dels veïns i veïnes en qualsevol moment i quan se’ls necessita, i vetlant per la seua seguretat de manera permanent”, que “aposta per l’educació viària i els ensenyaments als més xicotets o bé en altres campanyes per a joves o adolescents”, una policia que “treballa les 24 hores protegint a les dones que pateixen la violència de gènere” i una policia que “està en els moments més durs com són els casos de les pluges, temporals o incidència que puguen succeir”.

Almenara celebra Sant Miquel

Al mateix temps, aquest matí s’han volgut realitzar una sèrie de reconeixements per la labor realitzada en pro de la societat en l’últim exercici. Així segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, s’ha volgut reconéixer a l’equip de la Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Almenara per la seua “gran tasca en les inundacions de 2018, per estar ací en aquells moments tan complicats nit i dia per a evitar que s’inundara el nucli urbà”.

A més també s’ha reconegut al servei de socorrisme del consistori que “està sempre pendent a les nostres platges i piscina” així com a l’agent de la Policia Local d’Almenara, Ángel Folia, per “salvar la vida d’un pare i un fill a la platja de Moncofa” quan estava fora de servei i de zona, tot en pro “de complir amb el seu deure”.

Finalment també s’ha volgut reconéixer al ramader local Joan Miquel Faet (Tauro Covatelles S.L.) per la seua “inestimable col·laboració aquesta setmana per a poder capturar a la vaca que es va escapolir en les festes”. El ramader va estar a disposició sempre des del primer minut i de fet va col·laborar de manera “molt important” en la captura.

Whatsapp Telegram