Noticias Castellón
domingo, 05 de febrero del 2023 | Última actualización: 23:44

La 1a Marxa Cicloesportiva YoucanBurriana Challenge Bike 2022 compta ja amb 300 inscrits

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

Tindrà lloc a Borriana el pròxim 1 d'octubre amb un vessant solidari amb la recaptació de fons a favor de l'ONG Youcanyolé de Castelló

La primera Marxa Cicloesportiva “Vent i Ales” YoucanBurriana Challenge Bike que tindrà lloc a Borriana el dissabte 1 d'octubre compta ja amb 300 persones inscrites, tot i que tant l'Ajuntament de Borriana com els promotors i organitzadors esperen arribar a les 500 persones participants.

El regidor d'Esports, Vicent Aparisi, el tècnic de l’SME, José Socarrades, i la Policia Local de Borriana s'han reunit amb els promotors de la iniciativa “Vent i Ales”, entre ells Ramon Peris, per a perfilar i ultimar els detalls tècnics de l'esdeveniment esportiu que compta amb un vessant solidari per a la recaptació de fons a favor de l'ONG Youcanyolé de Castelló que realitza projectes de desenvolupament i cooperació en països com Kenya i Ghana.

En la reunió Aparisi s'ha mostrat convençut de l'èxit del projecte, que s'aconseguiran les expectatives i les 500 inscripcions. Alhora, ha animat a la ciutadania “a participar d'aquest projecte esportiu i solidari tan bonic que amb tanta il·lusió s'està organitzant”.

Es tracta, ha manifestat, “d’una festa del ciclisme, un dia per a compartir i passar-s’ho bé, per a aprofitar, acompanyar i, a més, col·laborar en la part solidària de l'esdeveniment esportiu”.

Cal recordar que l'acte, a més de marxa cicloesportiva, oferirà, durant realització de la prova i en acabant, una sèrie d'activitats ludicoesportives i actuacions musicals per a tots els participants i per a les persones que desitgen acompanyar-los.

La primera marxa cicloesportiva de Borriana inclou 4 avituallaments durant la ruta, regal amb la inscripció d'un mallot oficial exclusiu i assistència mecànica durant la marxa. Part de la recaptació de les inscripcions de la prova –oberta des d'avui– es destinarà a l'ONG Youcanyolé, perquè puga continuar fent créixer els seus projectes a l’Àfrica.