viernes, 18 de junio, 2021  |  
La Justícia “reprèn de nou a Benlloch per usar els mitjans púbics de Vila-real per a fer propaganda del PSOE” La Justícia “reprèn de nou a Benlloch per usar els mitjans púbics de Vila-real per a fer propaganda del PSOE”

- 3 mayo, 2019 -

El PP han considerat el fet “molt greu” i assegura que en cas que haja hagi una tercera denúncia hi haurà sanció econòmica" La Justícia “reprèn de nou a Benlloch per usar els mitjans púbics de Vila-real per a fer propaganda del PSOE”

El PP han considerat el fet “molt greu” i assegura que en cas que haja hagi una tercera denúncia hi haurà sanció econòmica”

Castellón Información

La Justícia ha tornat ha advertir a l’alcalde Benlloch per les trampes que està fent en campanya. De nou, per segona vegada consecutiva, la Junta Electoral ha hagut de reprendre a l’alcalde i advertir-li que deixi d’usar els mitjans públics de l’Ajuntament per a fer campanya del PSOE.

En concret, per utilitzar espais públics com les xarxes socials o les webs municipals per a posar en valor al Partit Socialista. Un fet que des del PP de la localitat han considerat com “molt greu” ja que “haurien de deixar de costat la politització dels mitjans públics” i, sobretot, “deixar de fer paranys i jugar de manera neta”.

Cal recordar que en el cas que hi hagi una tercera denúncia i torni a perdre-la, aquesta comptarà ja amb sanció econòmica.

Whatsapp Telegram