Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 14:42

Juanjo Luis complirà la propera temporada 2020-21 la seua 15ª temporada al cos tècnic del TAU Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

L’entitat castellonenca continua treballant per completar la plantilla i cos tècnic del primer equip, un equip que està il·lusionant els aficionats 

Castellón Información

El TAU Castelló i Juanjo Luis han arribat a un acord per a la continuïtat del tècnic castellonencs com a entrenador ajudant i preparats físic del primer equip. Amb aquesta seran ja quinze temporades que Juanjo Luis forma part de el cos tècnic comandat per Toni Ten. Toni i Juanjo van començar junts a l’equip en Lliga EBA i des de llavors any rere any han treballat junts formant un equip que sembla que és inseparable.

Juanjo Luis no podia amagar la seva satisfacció per la renovació, “estic molt content de formar part un any més de el cos tècnic que a més de companys són amics, a més de seguir estant al meu club de sempre en què vaig començar de ben petit com a jugador i ara segueixo com a tècnic».

Amb el nou sistema de lliga és molt important començar amb bon peu i d’això és conscient Juanjo a l’hora de planificar el seu treball dins de l’equip, “és una temporada especial per tot el que està passant. Tenim molta il·lusió i treballarem a el màxim per treure el màxim rendiment a cada jugador i perquè s’acoblin el més aviat possible ja que començar bé la lliga serà primordial aquesta temporada».

El TAU Castelló continua treballant per completar la plantilla i cos tècnic del primer equip, un equip que està il·lusionant els aficionats que oficialment podran renovar els seus abonaments a partir de l’1 de setembre.