viernes, 22 de enero, 2021  |  

- 27 febrero, 2018 -

L'organització juvenil considera que les actuacions musicals promogudes per l'ajuntament han de mantenir-se obertes al públic

L’organització juvenil considera que les actuacions musicals promogudes per l’ajuntament han de mantenir-se obertes al públic i deslligar-se de campanyes promocionals d’empreses particulars.

 

Castellón Información

JovesPV – Castelló considera que el model de patrocini de l’actuació musical del diumenge de Magdalena, encapçalada per La Casa Azul, «no resulta coherent amb l’esperit d’unes festes obertes a tota la ciutadania». L’organització juvenil del BLOC i Gent de Compromís defensa un model de festa integrador, participatiu i sense entrebancs per cap col•lectiu. En eixe sentit, considera que el patrocini d’Amstel » dificulta l’entrada lliure al concert de diumenge 4 de març», ja que exigeix al públic consumir prèviament productes de la marca per aconseguir la polsera d’accés.

Amb tot, l’organització demana a l’equip de govern que treballe per a promoure “un model festiu sostenible i gratuït, que no depenga del pagament indirecte d’entrades” a través de campanyes externes perquè així «no es garanteix la igualtat d’oportunitats d’accés i es limita el caràcter popular de la festa», defensen.

Google+
Whatsapp Telegram