Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 19:10

Advertisement
Advertisement

Joan Gual, de Benicarló, ha aconseguit el primer premi en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa en la categoria de cuina

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Martínez, de la Pobla de Farnals, ha guanyat en la categoria de cocteleria creativa

Joan Gil, alumne del Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Benicarló, ha estat el guanyador del primer premi en la categoria de cuina del Concurs Gastronòmic de la Carxofa.

Aina Martínez, de l’Escola de Cambrils, ha aconseguit el segon premi i Daniel Borrell, també de Benicarló, ha obtingut el tercer premi.

En la categoria de cocteleria creativa, el primer premi ha estat per a Adrián Martínez, del centre de la Pobla de Farnals, mentre que el segon premi ha sigut per a Isabel Torá, de l’IES Los Montesinos. El tercer premi ha recaigut en Eric Alcaide, de l’IES Alfred Ayza de Peníscola.

 Un concurs que cada any organitza el CIPFP de Benicarló i que en aquesta edició ha reunit desenes d’estudiants de cicles formatius de cuina i sala de diferents centres educatius amb l’objectiu d’incentivar la creativitat i la innovació, amb la carxofa com a protagonista.

El concurs, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Benicarló i del Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló, a més d’altres patrocinadors, ha tingut enguany un jurat de luxe format, en la categoria de cuina, per Jorge Román, Pedro Berja, Guillem Forner i Alejandro Tena i, en la categoria de cocteleria, per Toni Cortés, Carlos Gilbert, Pascual Fernández, Manuel Llorens i Alex Carlos Noya.

Advertisement
Advertisement