Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 23:52

Javier Rupérez aprofundeix en la política exterior d’Espanya durant la transició a Nules

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

Nules ha rebut hui a una altra persona protagonista de l’època de la transició democràtica espanyola. Així doncs, Javier Rupérez ha estat l’encarregat d’impartir una xerrada sobre ‘La política exterior de España durante la Transición’.

De fet, aquesta nova jornada del cicle de conferències ‘La concordia fue posible’, ha comptat amb les vivències i experiències d’aquest diplomàtic i polític que va exercir, a més, com a Secretari de Relacions Internacionals en els primers anys de la democràcia espanyola. Cal assenyalar que, el pròxim acte emmarcat en aquest cicle tindrà lloc dimarts, 25 d’abril, es tracta doncs d’una taula redona sobre “El papel de los medios de comunicación durante la transición política española” que estarà protagonitzada per diferents directors de mitjans de comunicació d’aquesta època.

Cal recordar que, aquest seminari-cicle de conferències “La concordia fue posible” s’està desenvolupant a Nules des del passat mes d’octubre i finalitzarà al mes de juny. Està organitzat per l’Ajuntament de Nules per a commemorar el 45 aniversari de les primeres eleccions democràtiques, i els 45 anys de la Constitució Espanyola que se celebraran aquest any 2023. De fet, aquest cicle compta amb testimonis de personalitats que han viscut els inicis de la democràcia espanyola.

Així mateix, aquest seminari-cicle de conferències compta també amb el suport de la UNED, amb el reconeixement acadèmic per l’assistència de l’alumnat universitari.