martes, 24 de mayo, 2022  |  

- 21 marzo, 2019 -

El regidor del PP al·lega motius professionals i és que en maig va ser nomenat Vicedegà del Grau en Turisme de l’UJI

El regidor del PP al·lega motius professionals i és que en maig va ser nomenat Vicedegà del Grau en Turisme de l’UJI

Castellón Información

Captura de pantalla 2019-03-21 a las 22.29.23Jaume Llorens, regidor del PP de Vila-real que ha format part de l’equip d’Héctor Folgado en aquesta legislatura ha anunciat a través de les xarxes socials que no formarà part de la llista de Folgado per als propers comicis municipals del 26 de maig. “En estos anys he aprés que la política és decidir, però sobretot prioritzar”, comentava en la seua publicació. Ha indicat que li ha agraït l’oportunitat però “una mescla de motius personals però sobretot professionals fan que haja pres esta decisió àmpliament meditada.
Per tant des del mes de juny tornaré a intentar millorar el meu poble des d’on crec sé fer-ho millor, la Universitat i també des d’allà on el temps em done una oportunitat”.

Llorens feia onze anys que donava classe a la Universitat Jaume I i huit com a Coordinador d’Intercanvi i en maig de 2018 va ser nomenat nou Vicedegà del Grau en Turisme per als pròxims quatre anys, formant part de l’equip del nou Degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, el també vila-realenc José Luis Blasco.

El regidor popular ha estat encarregat de fer seguiment i fiscalitzar àrees com Participació Ciutadana, Joventut, Cultura o Patrimoni durant la legislatura i com a docent a l’UJI i conèixedor de les necessitats de la comunitat educativa universitària, s’ha mostrat molt crític amb el retard de la posada en marxa del bus a la Universitat.

Cal recordar que en aquests moments Héctor Folgado encara no ha donat a conèixer qui l’acompanyarà en la llista per als comicis municipals. 

 

Whatsapp Telegram