Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

La Fundació Isonomia de l’UJI i l’Ajuntament de Betxí reforcen la seua unió renovant el conveni de col·laboració

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

Les dues institucions realitzen accions de cooperació en la promoció de la igualtat efectiva de dones i homes

Castellón Información

La presidenta de la Fundació Isonomia i rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i l’alcalde de l’Ajuntament de Betxí, Alfred Remolar, han renovat el conveni de col·laboració entre les dues institucions per a realitzar accions de cooperació en la promoció de la igualtat efectiva de dones i homes a través de la participació de l’Ajuntament en la Xarxa Isonomia de municipis.

La rectora Eva Alcón ha subratllat “la importància de treballar conjuntament amb els municipis en activitats de sensibilització per a avançar en la igualtat entre dones i homes i prevenir les violències masclistes”. En aquest sentit, ha valorat el treball que realitza la Fundació Isonomia per a “apropar el coneixement generat a la Universitat en l’àmbit de la igualtat de gènere als municipis de la Xarxa”.

Per la seua part, Alfred Remolar ha destacat que “des de l’Ajuntament de Betxí continuarem col·laborant amb la Fundació Isonomia. Considerem que són indispensables pel bon treball que realitzen de sensibilització i de formació al llarg de totes les poblacions que formen part de la Xarxa”. “Per a l’Ajuntament de Betxí la igualtat és un dels pilars bàsics dins de les polítiques públiques dutes a terme en els darrers anys, i amb aquesta línia transversal es vol continuar”, ha afegit.

La Xarxa Isonomia està integrada per persones, entitats públiques i privades, empreses i municipis (representats pels seus ajuntaments), que treballen per a impulsar la igualtat efectiva, d’oportunitats i de tracte, de dones i homes i prevenir la violència contra les dones. La xarxa està coordinada i dinamitzada per la Fundació Isonomia, que ofereix avantatges a les organitzacions i persones que conformen la xarxa perquè puguen avançar cap a una igualtat d’oportunitats entre dones i homes i contribuir a una societat més justa i igualitària.

Advertisement
Advertisement