Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 18:29

Isabel Mundó serà la nova secretaria local de JovesPV a Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

Divendres passat, es va celebrar el Congrés Local de JovesPV-Compromís per Vila-real, amb una candidatura única, Isabel Mundó Simó, per unanimitat, era escollida secretaria local de la formació política juvenil.

Isabel és una jove vila-realenca, de 21 anys, que ha estudiat disseny d'interiors, i que du en la política activa al si del Bloc i del Bloc Jove (ara JovesPV-Compromís) des dels 16 anys.

Així, la que fins avui havia estat secretària d'organització, agafa més pes dins de l'organització política, després de la renúncia de Laia Vilanova, qui recentment va estar escollida Secretària Comarcal de JovesPV.

Mundó es mostra "molt il•lusionada" i amb "moltes ganes de seguir treballant" per a fer "de les joventuts nacionalistes del País Valencià un referent a Vila-real i fóra". La vila-realenca recorda que "Vila-real és la segona població amb més militància dins de l'organització política juvenil, només superats per València Ciutat" i dóna les gràcies als anteriors Secretaris Locals "Xavi Ochando, Edu del Salto i Laia Vilanova" que van "treballar incansablement, perquè avui siguem tantíssima gent involucrada en el nacionalisme polític"

La jove vila-realenca es mostra "molt satisfeta" de la gent que l'acompanyarà en l'executiva, i sap que "el treball assembleari és el nostre ADN, i això no es pot perdre"

La nova executiva local també compta amb: Sergio Calvo com a secretari d'organització, Pasqual Molés com a tresorer, Maria Fajardo com a secretaria de comunicació, i Laia Vilanova amb l'àrea de relacions internes amb la resta d'òrgans executius del partit.

A l’acte no van faltar la diputada autonómica Mònica Àlvaro i el Secretari Comarcal del Bloc, Jaume Moreno, ambdós de Vila-real, per donar-li força i ànims, a la que ja, des d’avui, és la nova Secretaria Local de JovesPV.

Tots ells, es mostren units i contents, i amb moltes ganes de seguir treballant per Vila-real i pel País Valencià.