Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Ja estan obertes les inscripcions per al Concurs de Betlems Lluïsos 2014 en Vila-real

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

L’entrega de premis es realitzarà el proper 21 de desembre al Saló d’Actes de la Caixa Rural durant el Concert de Nadal que es celebrarà a partir de les 12 hores

Castellón Información

La Congregació de Lluïsos de Vila-real, amb la col•laboració de la Fundació de la Caixa Rural, ja ha tret a la llum una nova edició del tradicional Concurs de Betlems, una iniciativa que compleix amb aquesta la seva 37 edició, un fet que l’ha convertit en una vertadera referència quan s’aproximen aquestes dates tan senyalades.

En aquest sentit, des de ja mateix i fins al proper 8 de desembre, les persones i entitats interessades ja poden inscriure’s emplenant unes butlletes que es poden trobar a la seu de la Congregació, situada en l’Avinguda la Murà número 12, o en la sala d’Informàtica de la Caixa Rural, localitzada en la Plaça de la Vila, segona planta. A més a més, i com a novetat en aquesta edició, els interessats en participar en el concurs també podran realitzar la seva inscripció de manera online, entrant en la següent direcció web http://lluisosvila-real.org/, on també es poden consultar les bases del certamen.

Com en la darrera edició, el Concurs de Betlems dels Lluïsos Vila-real consta de 3 categories:

– La primera, dirigida a col•lectius i centres escolars, repartirà lots de llibres per als participants i 150 euros per al col•lectiu guanyador.

– La segona, la categoria infantil, està dirigida a xiquets, xiquetes i joves menors de 16 anys i repartirà diferents obsequis entre els participants.

– La tercera, la categoria individual adulta, està dirigida a persones de més de 16 anys i repartirà tres premis: 200 euros per al guanyador, 100 euros per al segon classificat i 50 euros per al tercer classificat.

D’altra banda, l’entrega de premis es realitzarà el proper 21 de desembre al Saló d’Actes de la Caixa Rural durant el Concert de Nadal que es celebrarà a partir de les 12 hores. Cal explicar, que tots els participants de la categoria infantil que es presenten a l’entrega de premis, rebran un obsequi per haver participat en el concurs.

Finalment, si les persones estan interessades en contemplar els diferents betlems que es presenten en el concurs, degut a que són vertaderes obres d’art, el mateix dia de l’entrega de premis i el dia 24, a partir de les 19.30 hores en la Capella de la Sang quan s’inaugurarà el betlem que realitza cada any la pròpia Congregació de Lluïsos, es facilitarà una relació de les direccions i els horaris en els que la gent interessada podrà anar a veure aquestos betlems.