Noticias Castellón
viernes, 02 de junio del 2023 | Última actualización: 00:48

La instal·lació de miradors d’ocells en la marjal de La Llosa ha convertit a la zona en un punt essencial del turisme

Tiempo de Lectura: 57 segundos

Noticias Relacionadas

El nou observatori, anomenat Birdwatching Sud de Castelló, ha sigut finançat pel Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa

Castellón Información

La instal·lació de miradors d’ocells en la marjal de La Llosa ha convertit a la zona en un punt essencial del turisme de naturalesa. Són molts els afeccionats al “birding” els qui s’acosten fins a la Plana Baixa per a gaudir de les diferents espècies autòctones, principalment aquàtiques, i migratòries que poden veure’s en l’aiguamoll de La Llosa. Garses, flamencs, puputs o falciots negres són algunes de les espècies que, amb deteniment, paciència i sort, l’observador pot trobar.

Aquest nou observatori d’ocells, anomenat Birdwatching Sud de Castelló, ha sigut finançat pel Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa. Indicar que en la marjal s’ha col·locat un calendari informatiu amb els ocells que habiten la zona en cada època de l’any. “El turisme de naturalesa i l’observació d’ocells són un pas més per a donar a conéixer la nostra marjal i tots els secrets que amaga” ha indicat l’alcalde, Ximo Llopis.