miércoles, 27 de enero, 2021  |  

- 1 diciembre, 2020 -

Tenen un termini d'execució de 12 mesos i contemplen les obres d'adequació al perfil de dues aules d'infantil, quatre de primària, menjador i espai...

Tenen un termini d’execució de 12 mesos i contemplen les obres d’adequació al perfil de dues aules d’infantil, quatre de primària, menjador i espai per a la pràctica d’educació física

Castellón Información

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, el director de l’obra d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, Santiago Espinosa i representants de Ravi Obres, Transports i Excavacions S.L, han signat aquest matí en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena l’acta de replanteig d’inici de les obres, que s’emmarquen dins del Pla Edificant.

“Amb aquesta signatura de l’acta de replanteig es donen inici demà mateix les obres d’ampliació i millora del nostre col•legi públic. És sense dubte, un dia històric, i arrere queden anys de tramitació i negociacions que ara culminen amb l’inici d’uns treballs que, marcaran un abans i un després en la qualitat educativa dels xiquets i xiquetes de Santa Magdalena”, afirma Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Els treballs d’ampliació i millora tenen un termini d’execució de 12 mesos i contemplen les obres d’adequació al perfil de dues aules d’infantil, quatre de primària, menjador i espai per a la pràctica d’educació física.

Google+
Whatsapp Telegram