Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 14:06

El PP de Vila-real acusa l’alcalde d’incomplir l’acord amb els propietaris del jardí Jaume I 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 48 segundos

Noticias Relacionadas

Héctor Folgado lamenta que no s’hagen portat a terme les permutes que evitarien pagament de prop dels 8 milions 

Vila-real Informació 

El PP de Vila-real denuncia «la inacció de l’alcalde, José Benlloch, en tornar a posar en risc el futur de la ciutat». En aquesta ocasió, el portaveu popular, Héctor Folgado, s’ha referit a l’acord urbanístic que es va signar amb els propietaris de l’actual jardí Jaume I, «amb els quals es va signar en 2009 un conveni pel qual acceptaven cedir les seues parcel·les a canvi d’una compensació de terrenys, renunciant a exigir el pagament de prop dels 8 milions d’euros que els reconeixia el Pla General aprovat per PSOE en 1993″.

Folgado ha destacat que «va ser un bon acord per als interessos de la ciutat que, una vegada més, Benlloch ha decidit no complir pel que, una vegada transcorreguts els quatre anys de termini establits en el conveni, els propietaris estan exigint per diferents vies el pagament en diners d’aquests terrenys. El mateix que ha succeït en l’avinguda França, o pot succeir en breu en el convent de les Dominiques o en la pròpia Ciutat Esportiva Municipal».

Una situació que el PP de Vila-real ha lamentat ja que “suposa hipotecar el futur de la ciutat per culpa de la inacció i la paràlisi que viu la nostra ciutat”.

Aquesta greu inacció urbanística se suma al fet que Benlloch ha demanat un crèdit de prop de cinc milions “que no pagarà ell ja que ho ha fet amb una carència de dos anys pel que ho pagarà la pròxima corporació”. Un crèdit que augmenta el deute del municipi i que servirà per a pagar capritxos de l’alcalde com el Gran Casino i atendre les peticions d’expropiacions que deriven del Pla General socialista que l’alcalde s’obstina a mantenir.

Segons Folgado “per a Benlloch la prioritat és ara construir un ‘bar amb ànecs’, en lloc d’atendre als acords urbanístics que hi ha signats i que de forma irresponsable aquesta incomplint, la qual cosa implica greus conseqüències econòmiques per a la ciutat”.