Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 17:05

Advertisement
Advertisement

Illueca es reuneix aquest matí amb els propietaris de les finques d’Almassora dins del Pla de Rehabilitació de Barris

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

El conseller d’Habitatge, Héctor Illueca, ha visitat aquest matí Almassora per a reunir-se amb els propietaris de les finques que formen part del Pla de Rehabilitació de Barris i que suposaran l’arribada de 3,8 milions procedents de fons europeus Next Generation. El consistori ha activat els models d’adhesió a les ajudes i ha habilitat un correu electrònic per a recopilar les sol·licituds.

Illueca ha signat en el llibre d’honor del consistori i s’ha reunit amb la primera edil, Merche Galí, en l’Alcaldia abans de desplaçar-se fins al carrer Boqueres i recórrer l’emplaçament on tindran lloc les obres. Galí i la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, juntament amb altres representants municipals, han mostrat en aquest entorn les 16 finques que són susceptibles de la rehabilitació.

A continuació, Illueca i els representants municipals han atés els propietaris en el Auditori Els Boqueres, l’espai que va ser escenari de la primera reunió per a explicar als amos dels pisos les característiques d’aquestes ajudes públiques. Fins a 232 habitatges opten a les subvencions de la Unió Europea que poden cobrir fins a la totalitat de la despesa.

El consistori ja ha traslladat a les comunitats de propietaris el model d’acord d’adhesió inicial a la subvenció, un formulari per a activar els tràmits. Aquesta carta insta cada finca a detallar si té constituïda legalment la comunitat de propietaris, si té servei d’administració de finques, així com la resta de dades de l’administració o presidència.

El model també consulta la disponibilitat d’informe d’avaluació d’edificis degudament registrat, la disponibilitat de certificat d’eficiència o de llibre de l’edifici/estudie sobre el potencial de millora del bloc o habitatge. Emplenar el document suposa la comunicació oficial a l’Ajuntament d’Almassora de l’interés per adherir-se a les ajudes econòmiques, subvencions públiques i desgravacions fiscals corresponents.

El consistori ha habilitat el correu electrònic barris_boqueres@almassora.es per a la presentació dels documents i la resolució de dubtes per a les persones propietàries d’aquestes construccions dels anys 70 que estan en el perímetre de la a carrer Boqueras, que aglutina 96 llars en aquest mateix vial, 80 residències del carrer Batalla de Bailén, 32 domicilis del carrer Cirat, 12 en l’encreuament de Juan de Austria amb Puríssima i les últimes 12 en el propi carrer Puríssima.

Advertisement
Advertisement