lunes, 29 de noviembre, 2021  |  

- 31 enero, 2017 -

El plaç de presentació de treballs finalitza el dia 28 de febrer amb motiu de la celebració anual del Dia Internacional de la Dona...

Castellón Información

Amb motiu de la celebració anual del Dia Internacional de la Dona s’ha convocat el II Concurs Literari de Relat ‘8 de març: Dia Internacional de la Dona’ amb el qual es vol recolzar la lluita de les dones de tot el món per la real i efectiva igualtat de drets entre dones i homes, tema referent d’aquesta data. Els interessats en participar tenen de plaç per a presentar els treballs fins el dimarts 28 de febrer.

Cada participant pot presentar de manera individual un màxim de dos relats originals i inèdits, es lliuraran un primer premi amb un import de 200 euros i un segon premi de 150 euros. A més s’estableix un premi especial de 150 euros, destinat a destacar el millor relat en valencià que té com objectiu impulsar la redacció en valencià. El regidor d’igualtat, Antonio Romero, explica que “la temàtica dels relats és lliure sempre que siga representativa i estiga relacionada amb la data que es commemora. Es valorarà la creativitat, l’originalitat o la qualitat literària, entre altres. Però es valoraran especialment els relats que defensen els valors no discriminatoris ni sexistes, el trencament dels estereotips masculins i femenins tradicionals o que ressalten la figura de les dones en el treball, la conciliació laboral, per dir alguns exemples”. Les bases del concurs es poden trobar a les xarxes socials de l’ajuntament de Nules tant en la pàgina web, com a Facebook o Twitter.

Whatsapp Telegram