Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 09:29

Ignasi Garcia acusa al Partit Popular “d’extremada opacitat”

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

Assegura que hi ha preguntes de sí o no que no es contesten, informes que es demoren en l’entrega encara que estiguen redactats i preguntes que definitivament s’opten per no contestar

Compromís ha denunciat la falta de transparència del Partit Popular i la dificultat que això suposa per a dur a terme la tasca de fiscalització per a la qual està l’oposició a l’Ajuntament. El portaveu a l’Ajuntament, Ignasi Garcia, ha declarat que la dreta impedeix està tractant d’impedir la seua tasca fiscalitzadora a l’acció del govern a les comissions d’estudis «tal com es correspon com a força de l’oposició».

Garcia s’ha referit al fet que el Partit Popular està sent extremadament opac i «té una falta total de transparència». Segons el portaveu, «hi ha preguntes de sí o no que no es contesten, informes que es demoren en l’entrega encara que estiguen redactats i preguntes que definitivament s’opten per no contestar, especialment des de l’alcaldia». Compromís ha assegurat que el govern amaga informació en qüestions com el cost dels viatges de l’alcaldessa, com el que va fer a Amsterdam, i quines persones la van acompanyar.

«És alarmant el grau d’opacitat quan simplement demanem que presente la seua declaració de béns igual que la resta de regidors» ha afegit Garcia. Compromís ha criticat que el Partit Popular no entenga que governar implica rendir comptes i corregir els errors. Tot i això, Garcia ha admés que no totes les comissions contesten de la mateixa manera. «N’hi ha algunes que amaguen especialment coses», ha assegurat Garcia. El portaveu de Compromís ha confirmat que en algun cas el govern porta un retard de dos mesos per a facilitar els informes que els demanen. «La ciutadania vol conéixer assumptes rellevants com quina serà la rebaixa fiscal que suposa els punts de l’acord de govern i el fet que no ens donen informació ens fa pensar que ni l’han calculat o no la saben, i que no tenen proposta».

Garcia ha criticat que el Partit Popular de Begoña Carrasco està més preocupat pels interessos de partit que per la ciutat de Castelló i així ho demostren en la seua acció de govern. «Ni responen en comissió sobre les qüestions importants per a la ciutat i ni diuen res de les retallades que afectaran la gent de Castelló, és evident que la seua prioritat la prioritat de Carrasco és el PP i no Castelló i els seus veïns i veïnes» ha finalitzat el portaveu.