Martes, 26 de marzo, 2019  |  

- 12 julio, 2018 -

La nit del dissabte la companyia castellonenca Lluna de Terra pujarà a l'escenari per estrenar l'obra 'L'any XY' i el diumenge començarà amb contacontes

La nit del dissabte la companyia castellonenca Lluna de Terra pujarà a l’escenari per estrenar l’obra ‘L’any XY’ i el diumenge la programació començarà amb contacontes

Castellón Información 

El I Cicle de Teatre de les Coves de Vinromà omplirà el municipi de representacions i música en directe aquest cap de setmana, proposta que arranca aquest any amb la finalitat de dinamitzar la vida cultural del municipi amb noves iniciatives.

cartell I Cicle TeatreLa Pista Ravaleta serà l’epicentre del cicle, que obrirà el tardeo i la música del grup ‘The Goss’ el dissabte 14 de juliol a les 19 hores, mentre que a la nit la companyia castellonenca Lluna de Terra pujarà a l’escenari per estrenar l’obra ‘L’any XY’.

El diumenge la programació s’estendrà al llarg de tota la jornada i s’iniciarà amb un contacontes infantil a les 11:30 hores. L’Orquestra Barroca del Conservatori Superior de Castelló oferirà un concert gratuït de música barroca a l’Església de l’Assumpció a les 19 hores i el veterà grup de teatre El Taronger serà l’encarregat de clausurar el cicle amb la representació de la comèdia ‘Enemistarte’ a les 22:30 hores.

‘Aquesta iniciativa arranca amb la inquietud d’oferir un cap de setmana cultural en el qual el teatre siga el protagonista, junt a un altre tipus de propostes complementàries com els concerts o les activitats infantils per ampliar el ventall a tots els públics. Convidem a tots a gaudir de la programació, que per primera vegada porta al municipi un concert de música barroca de gran qualitat’, ha explicat l’alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *