domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
Héctor Alterio i José Luis Merlín porten al Museu de Belles Arts el recital ‘Como hace 3.000 años’ Héctor Alterio i José Luis Merlín porten al Museu de Belles Arts el recital ‘Como hace 3.000 años’

- 30 octubre, 2020 -

L'intèrpret argentí pujarà a l'escenari acompanyat pel guitarrista José Luis Merlín per a 'donar vida' a León Felipe Héctor Alterio i José Luis Merlín porten al Museu de Belles Arts el recital ‘Como hace 3.000 años’

L’intèrpret argentí pujarà a l’escenari acompanyat pel guitarrista José Luis Merlín per a ‘donar vida’ a León Felipe

Castellón Información

El Museu de Belles Arts de Castelló acull aquest dissabte, 31 d’octubre, ‘Como hace 3.000 años’, un espectacle poeticomusical a càrrec del reconegut actor Héctor Alterio. L’intèrpret argentí pujarà a l’escenari acompanyat pel guitarrista José Luis Merlín per a ‘donar vida’ a León Felipe.

Aquest projecte és la culminació d’un desig personal d’Héctor Alterio d’interpretar una selecció de textos del poeta. En l’espectacle, Alterio no recita els poemes d’una manera clàssica, sinó que els interpreta, tot encaixant els seus versos amb les composicions originals de José Luis Merlín.

El coordinador de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha assegurat que “aquesta proposta suposa l’inici d’una nova etapa en la programació del Museu de Belles Arts, un edifici que s’ha de concebre com un espai cultural viu”. L’accés al recital, que començarà a les 20.00 hores, és lliure fins que es complete l’aforament permés.

Per a Ribes, “és interessant dotar el Belles Arts de programació cultural complementària a l’oferta museística”. Per això, en aquesta nova etapa s’han programat també propostes d’arts escèniques com ‘Dalí, salvador de si mateix’, ‘1920 Ara fa cent anys’ i ‘Vidas enterradas’, així com un recital a càrrec d’Emilio Gutiérrez Caba acompanyat pel baríton Luis Santana i el pianista Víctor Carbajo i un concert d’Ensemble Alfonsí – Jota Martínez.

 

Whatsapp Telegram