jueves, 29 de julio, 2021  |  
La Guàrdia Civil augmentarà la vigilància contra els botellots a la platja de Torre de la Sal La Guàrdia Civil augmentarà la vigilància contra els botellots a la platja de Torre de la Sal

- 21 julio, 2021 -

En els últims dies han aparegut en la zona restes de botelles d'alcohol que donen a entendre l'allí ocorregut La Guàrdia Civil augmentarà la vigilància contra els botellots a la platja de Torre de la Sal

En els últims dies han aparegut en la zona restes de botelles d’alcohol que donen a entendre l’allí ocorregut

Castellón Información

La Guàrdia Civil augmentarà la vigilància contra els botellots a la platja de Torre de la Sal“. Així de contundent s’ha mostrat l’alcaldessa de Cabanes, Virgínia Martí, davant aquesta pràctica il·legal que, durant les nits, es practica a la platja de Torre de la Sal.

I és que, en els últims dies han aparegut en la zona de la Torre restes de botelles d’alcohol que donen a entendre l’allí ocorregut.

A més, el personal de manteniment troba de manera habitual danys i desperfectes en el mobiliari públic com les passarel·les i baranes, i fins i tot han trobat llançats a la mar els llocs de vigilància del personal de Creu Roja.

El botellot està prohibit en tota la Comunitat Valenciana, no sols pels desperfectes i danys que s’ocasionen en espais públics, com ocorre amb la platja de Torre de la Sal, sinó com a mesura de prevenció enfront de la Covid19.

Tal és així, que aquest mateix mes de juliol, la Generalitat va anunciar que les multes per fer botellot oscil·len entre els 600 i 30.000 euros.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario