Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

La Generalitat i Unión de Mútuas treballen per a col·laborar en matèria de protecció social i sanitaria dels treballadors

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat s'ha reunit amb una delegació de Unió de Mútuas encapçalada per la directora gerent, Carmen Barber

Actualment, la Unió de Mútues disposa de 10 centres ambulatoris distribuïts en diverses zones de la província i un hospital situat a la capital de la Plana.

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s’ha reunit amb representants de la Unió de Mútues a Castelló de la Plana, una delegació encapçalada per la directora gerent, Carmen Barber.

Esta primera trobada ha servit per a establir les bases de la col·laboració entre les dos institucions i per a continuar treballant en la protecció social i sanitària del personal públic de la província de Castelló.

Fabregat ha traslladat el compromís de la Generalitat d’estretir sinergies, “amb l’objectiu d’aconseguir una millora en salut i benestar laboral” i fomentar “noves actuacions que beneficien el conjunt dels treballadors”.

La Unió de Mútues disposa de 10 centres ambulatoris distribuïts en diverses zones de la província de Castelló i un hospital situat a Castelló de la Plana, per a donar serveis als treballadors i treballadores públics.