Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 20:28

Garrido celebra la decisió del Consell d'apostar per un parc públic d'habitatge ampliat

Tiempo de Lectura: 46 segundos

Noticias Relacionadas

La regidora d'Habitatge ha assistit a la inauguració en el Col·legi Territorial d'Arquitectes de l'exposició del Projecte pilot d'habitatge públic i sostenible

Castellón Información

La regidora d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló, María Jesús Garrido, ha destacat l'aposta de la Generalitat Valenciana a incrementar el parc públic d'habitatge amb criteris sostenibles. Garrido ha assistit a la inauguració en el Col·legi Territorial d'Arquitectes de l'exposició del Projecte pilot d'habitatge públic i sostenible, que impulsa la Direcció General d'Innovació Ecològica en la Construcció, en col·laboració amb l´Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (Evha).

L'acte ha sigut inaugurat pel vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca. Garrido ha subratllat la proposta pilot de rehabilitació que promou la conselleria en un edifici de l'avinguda Caputxins, que contempla una regeneració integral i ampliació d'un edifici construït en els anys 60 i que es destinarà per a lloguers assequibles .