Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 17:32

Garcia lamenta que Carrasco “premie” un assessor del PP després de “demanar la censura de llibres LGTBI”

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

Compromís ha expressat la seua satisfacció per la recent decisió del Tribunal Suprem d’inadmetre a tràmit el recurs presentat per Advocats Cristians en relació amb el lliurament de llibres de temàtica LGTBI en instituts de Castelló. El portaveu del Grup Municipal de la formació a l’Ajuntament ha declarat: «Aquesta resolució representa un suport a les polítiques de diversitat i, en particular, al treball de la nostra companya Verónica Ruiz».

Garcia ha insistit que «no és una bona notícia que l’alcaldessa premie a una persona que es dedica a posar denúncies falses per a atacar a la diversitat, les polítiques LGTBI i la memòria democràtica amb un càrrec com a assessor en el seu govern». Cal recordar que el portaveu d’Advocats Cristians a Castelló, J.T., va tancar la llista electoral del Partit Popular per a les passades eleccions municipals del 28 de maig, encapçalada per Begoña Carrasco. Actualment, J.T. ha sigut nomenat assessor de govern a l’Ajuntament de Castelló sota el govern de Carrasco.

Compromís considera que premiar a persones que han perseguit els drets LGTBI i han intentat censurar llibres en biblioteques públiques no és una pràctica adequada. Garcia s’ha referit al fet que «la defensa dels drets LGTBI implica la implementació de polítiques concretes i no sols l’hissat de banderes en la façana d’un edifici o acudir a la manifestació el dia de l’orgull».

«La pregunta és si la ciutat de Castelló aquesta d’acord que l’alcaldessa premie a aquelles persones i col·lectius que censuren i demanen retirar llibres de la biblioteca per ser de temàtica LGTBI», ha conclòs Garcia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí