Noticias Castellón
martes, 16 de agosto del 2022 | Última actualización: 22:43

Garcia destaca que l'aprovació del Pla General serà un revulsiu econòmic per a la ciutat que generará treball

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Ha posat en valor la voluntat de "aprovar un pla més humà i fer efectiva la ciutat dels quinze minuts", en referència al transport públic i la mobilitat sostenible

Castellón Información

El ple de l'Ajuntament de Castelló va aprovar el Pla General Estructurat, amb els vots a favor dels partits membres del govern municipal. En eixe sentit, el portaveu del Grup Municipal, Ignasi Garcia, ha destacat que "l'aprovació del Pla General serà un revulsiu econòmic, ja que es traduirà en la creació de llocs de treball i en un increment del desenvolupament industrial".

Així doncs, el portaveu de Compromís per Castelló ha reivindicat "la capitalitat que ha d'exercir Castelló, tant en la part logística de l'àrea metropolitana com en el desenvolupament d'un nou model productiu més respectuós amb el territori". La formació valencianista ha recordat que "aquest pla és d'un document realista, amb perspectiva de gènere i que posa a les persones primer".

Ignasi Garcia ha posat en valor la voluntat de la formació per "aprovar un pla més humà i fer efectiva la ciutat dels quinze minuts", en referència a l'impuls del transport públic i la mobilitat sostenible. A més, el regidor ha parlat de "trobar una eixida legal i sostenible a la Marjaleria, un tresor del nostre terme municipal" i ha posat en valor el treball fet, també, durant la legislatura passada.

Cal recordar que, una vegada aprovat el Pla General Estructural, el ple de l'Ajuntament de Castelló haurà d'aprovar el Pla d'Ordenació Detallada. El portaveu nacionalista ha reconegut que "m'agradaria haver anat més ràpid del que ho hem fet, però complirem amb l'acord perquè és una prioritat per al govern de Castelló i el Botànic" en referència a aquest darrer document. Així, Garcia s'ha compromès a "continuar apostant per un urbanisme cohesionador i per buscar un creixement més sostenible, que deixe fora de joc a l'especulació".