Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 22:17

Folgado ofereix als veïns ‘la clau del canvi’ perquè la paràlisi a Vila-real no dure dotze anys

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

El PP proposa un govern per a revitalitzar la ciutat i lamenta les pujades d’impostos, la pèrdua d’oportunitats, el tancament de serveis i els impagaments

Castellón Información 

 El Partit Popular de Vila-real ha presentat avui ‘La clau del canvi’ perquè els veïns tinguen la capacitat de triar, de decidir i de fer possible diumenge que ve el canvi que Vila-real necessita. Héctor Folgado, junt amb una part important de la candidatura, ha assegurat que és un moment decisiu per a la nostra ciutat. Vam començar la campanya amb un lema que entenien que era el que millor representava els interessos de Vila-real, que era ‘Il·lusió pel canvi’ després de quatre anys en els quals la gestió no s’ha centrat en les prioritats i necessitats dels veïns i vam presentar el que ha sigut el nostre programa pel canvi per a millorar la nostra ciutat i hui anem a donar l’últim pas ja que estem a cinc dies que Vila-real tinga la capacitat de decidir i per això volem posar en la mà dels veïns eixa clau del canvi”.

Captura de pantalla 2019-05-21 a las 19.48.55

Folgado ha assenyalat que “en aquests últims 8 anys ha pujat la contribució a màxims històrics, 8 anys enquè la ciutat està més bruta que mai, 8 anys en què han abandonat el manteniment, 8 anys en què han tancat serveis com l’ambulatori de Torrehermosa i s’han perdut oportunitats de creixement de futur amb ajudes de l’Ivace o de Fons Europeus, a més de paràlisi industrial en molts punts com la Carretera d’Onda o l’espai La Vila. Hem patit impagaments, hem patit que l’alcalde haja destinat més diners a netejar la seua imatge que al poble. Per això posen a l’abast de la ciutadania la clau del canvi perquè la paràlisi no dure dotze anys i ara els veïns tenen la clau del canvi perquè tot això quede enrere”. Per això, per recuperar un govern per a tornar a revitalitzar la ciutat, Folgado ha demanat als veïns que usEn la clau del canvi i que voten al PP de Vila-real diumenge vinent”.