Noticias Castellón
viernes, 02 de junio del 2023 | Última actualización: 16:17

Finalitzen les obres d’asfaltat dels carrers del casc antic de La Jana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

Aquests darrers quatre any s’han invertit mes de 200.000 euros en millorar els carrers que envolten la plaça Major

L’Ajuntament de La Jana ha invertit en esta legislatura més de 200.000 euros en l’asfaltat, formigonat, canvi de voreres i modernització de la xarxa d’aigua potable dels carrers Puríssima, Beat Jacinto, els Frares i Santa Bàrbera.

Amb els 40.000 euros d’inversió de l’asfaltat dels carrers Santa Bàrbera, els Frares, un tros del carrer dels Escoles i l’entorn de l’Ermita de Santa Anna, s’ha acabat la urbanització de tota la trama  urbanística que engloba l’àrea est del casc urbà de La Jana.

El portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova, deia que “esta planificació s’ha fet seguint uns criteris d’integració urbanística on els carrers que envolten la plaça Major s’han urbanitzat amb formigó imprès eliminant les voreres i els carrers més allunyats del centre històric amb voreres i quitrà, estudiant en cada lloc les característiques del terreny per a millorar l’entorn i la qualitat de vida dels veïns i de les veïnes”.

A banda de l’urbanització dels carrers s’ha modernitzat per complet la xarxa d’aigua potable de tots estos carrers, canviant les antigues conduccions de fibrociment per unes noves de polietilè i s’han eliminat els comptadors de l’aigua que hi havien en la vorera. Amb això s’ha aconseguit millorar la qualitat de l’aigua i reduir el malbaratament per fugues que s’han reduït considerablement.

Vinanova apuntava que “una vegada acabades totes estes obres des de l’Ajuntament farem un seguiment com ja vam fer en el passeig que va al cementeri, per tal de controlar les avingudes d’aigua i si hi ha que fer alguna obra complementària es farà per tal de millorar les infraestructures existents”.