Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

Finalitza la pavimentació del camí La Ratlla finançada pels ajuntaments de Castelló i Almassora

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

D'aquesta manera, l'aportació de cadascun dels dos ajuntaments ha suposat una inversió total de 62.395,15 euros que ha atés la petició de nombrosos treballadors de la zona

L'empresa Becsa ha finalitzat els treballs de pavimentació del camí La Ratlla finançats al 50% pels ajuntaments d'Almassora i Castelló. Cada consistori ha aportat 31.200 euros, IVA inclòs, per a garantir millores en la seguretat viària amb una intervenció adjudicada durant la primera setmana d'agost i finalitzada en un termini inferior a un mes. L'actuació ha millorat un dels punts més transitats comercialment pel fet que aquest vial connecta el Centre Empresarial La Plana amb la capital.

D'aquesta manera, l'aportació de cadascun dels dos ajuntaments ha suposat una inversió total de 62.395,15 euros que ha atés la petició de nombrosos treballadors de la zona. El pas freqüent de vehicles pesants i les pluges havien desgastat el ferm del camí La Ratlla durant els últims anys. El regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha visitat el final de l'actuació acompanyat per operaris de la signatura adjudicatària del contracte.

L'objectiu d'aquests treballs conjunts era millorar el paviment deteriorat i garantir la seguretat dels centenars de transportistes que usen aquest camí diàriament, així com del trànsit en general. Cal recordar que l'Ajuntament d'Almassora ja havia actuat en la zona anteriorment amb la col·locació de pegats en les zones més castigades de l'asfalt. L'empresa castellonenca es va comprometre a finalitzar les seues funcions abans del 15 de setembre i han complit els terminis.

La remodelació del vial ha consistit en una agranada de tot el camí per a cobrir els sots i desperfectes ocasionats, la regularització del ferm amb la col·locació d'uns tres centímetres de mescla en calenta i, per a acabar, l'extensió d'una capa d'aquest mateix material però amb un gruix de cinc centímetres. La companyia responsable va exposar a totes dues entitats públiques el pla de treball previst en la zona abans d'iniciar la intervenció.

Anteriorment, Serveis Públics d'Almassora va contractar empreses locals per a esbrossar la zona i adequar-la per a facilitar els treballs de pavimentació sense cap impediment. Actualment, una empresa de senyalització serà la responsable de marcar el vial amb les indicacions corresponents d'Urbanisme i la Policia Local.

Finalment, cal recordar que la mateixa empresa adjudicatària també va culminar el mes de juliol la renovació d'accessos als polígons La Plana i Ramonet. Les obres, executades amb càrrec al pla 135 de la Diputació Provincial de Castelló, van aconseguir els 89.736 euros amb un termini d'execució de dos mesos. D'aquesta manera, el consistori ha facilitat l'accés per carretera a més d'un milió de metres quadrats de superfície industrial.